السيرة الذاتية Curriculum vitae أ.م.د. هيفاء علي عواد

الاسم الثلاثي و اللقبهيفاء علي عود الربيعي
مكان و تاريخ الولادةبغداد/1965
الجنسانثى
مكان العملجامعة كربلاء /كلية الزراعة / قسم الإنتاج الحيواني
رقم الموبايل07713443947
البريد الالكترونيhayfaa.a@uokerbala.edu.iq  
اللغاتاللغة العربية / الإنكليزية / السويدية
التاريخ الدراسيبكالوريوس- جامعة بغداد / كلية الزراعة / قسم علوم الاغذية    1996 ماجستير – جامعة بغداد / كلية الزراعة / قسم علوم الاغذية   2000 دكتوره – جامعة بغداد  / كلية الزراعة / قسم علوم الاغذية      2016
المواقع الاداريةرئيس قسم الإنتاج الحيواني لأربع سنوات
الاشراف على طلبة الدراسات العليا1
الورش و الندوات و الدورات التدريبية3
كتب الشكر و التقدير10
البحوث المنشورة-EFFECT OF CAROTENOIDS EXTRACTED FROM SHRIMP SHELL ON LIPID OXIDATION IN SESAME OIL. – GC-MASS ANALYSISOF (APIUM GRAVEOLENS) LEAF EXTRACTSOBTAINED WITH AQUEOUS AND METHANOL EXTRACTION ANDSTUDY ITS ANTIMICROBIAL ACTIVITY. EXTEND THE SHELF LIFE AND IMPROVING SENSORY PROPERTIESOF WHITE SOFT CHEESE BY ADDING CELERY …..LEAVES. Improving the Quality of Beef Burger by Adding Thyme andRosemary Powder. Phisco-Chemical analysis and sensory evaluation of Iraqi cakeincorporated with grape and date (Zahidi) syrup.

Curriculum Vitae (CV)

Haifa Ali AwahdAlrubaiyName
Baghdad/1965Place and Date of Birth
FemailGender
University of Kerbala, / College of Agriculture/ Animals production.Workplace
hayfaa.a@uokerbala.edu.iq  Address for correspondence:
07713443947Phone No.
Arabic, English, SwedishLanguages spoken and Ability
BSc Univ. of Baghdad 1996.—  MSc Univ. of Baghdad 2000. — Ph.D in agricultural sciences\ food science  /  Univ. of Baghdad 2016Education
Head of the Animal production department (4 years)Administrative positions
1Supervising graduate students
3Workshops, seminars and training courses given
10Thanks and appreciation letters
  EFFECT OF CAROTENOIDS EXTRACTED FROM SHRIMP SHELL ON LIPID OXIDATION IN SESAME OIL. – GC-MASS ANALYSISOF (APIUM GRAVEOLENS) LEAF EXTRACTSOBTAINED WITH AQUEOUS AND METHANOL EXTRACTION ANDSTUDY ITS ANTIMICROBIAL ACTIVITY. EXTEND THE SHELF LIFE AND IMPROVING SENSORY PROPERTIESOF WHITE SOFT CHEESE BY ADDING CELERY …..LEAVES. Improving the Quality of Beef Burger by Adding Thyme andRosemary Powder. Phisco-Chemical analysis and sensory evaluation of Iraqi cakeincorporated with grape and date (Zahidi) syrup.Journal papers